Wij rekenen geen voorrijkosten, wat we wel rekenen is de storingsdiagnose – deze bedraagt 69 euro hier zitten 15 minuten reparatietijd, arbeidsloon en diagnosekosten bij inbegrepen. Onderdelen zijn hier niet bij inbegrepen, de kosten per onderdeel verschilt per merk en apparaat.

Als onze monteur langer dan 15 minuten reparatietijd nodig heeft rekenen wij 24,50 per extra 15 minuten.

Besluit u om het apparaat toch niet te laten repareren nadat onze monteur de diagnose heeft vastgesteld? Dan betaald u alsnog 69 euro, dit is voor de tijd van de monteur – het maakt niet uit in hoeveel minuten de diagnose is vastgesteld.

Wilt u een afspraak maken? Bel ons direct op : 018 – 1700 268.

Tarieven voor zakelijke klanten.

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen.
Wel is het zo dat we een ander starttarief rekenen, particulieren betalen €69 – zakelijke klanten betalen €92,50

Benieuwd of wij u ook als zakelijke klant zien? Aarzel niet en neem telefonisch contact met u op, wij helpen u graag.

Kan ik ook pinnen?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om contant of per PIN te betalen, de monteurs die bij wasmachinespijkenisse.nl werkzaam zijn hebben een mobiel pin apparaat bij zich.

Wasmachine reparatie Spijkenisse

Uw afspraak annuleren?

Een afspraak die eenmaal staat ingepland kan niet zomaar geannuleerd worden. Toch annuleren? Dan moet u rekening houden met onze annuleringsvoorwaarden:
– 69 euro indien u binnen 24 uur annuleert
– 25 euro indien u binnen 72 uur annuleert

Deze voorwaarden zijn gebaseerd op zekerheid van onze planning. Hiermee hebben we de garantie dat klussen doorgaan en niet zomaar geannuleerd kunnen worden.

Er was niemand op locatie tijdens de bezoek van de monteur.

Wanneer onze monteur voor een gesloten deur komt te staan zien wij dit als een “noshow”. Wanneer dit gebeurt brengen wij het starttarief van 69 euro in rekening. Dit ontvangt u per post of per mail. Ook is er de mogelijkheid dat wij u een “tikkie” betaalverzoek opsturen.